Haapaveden ratsastajat ry

Click here to edit subtitle

JÄSENEKSI!
 
JÄsenedut (sivun alalaidassa voit liittyä jäseneksi)

Ratsastus tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden toimia ja kokea elämyksiähevosten parissa. Talleilla ja ratsastusseuroissa pääset mukaan mukavaan joukkoon, muiden hevosharrastajien seuraan! Suomessa on noin 470 ratsastusseuraa.

Muutama hyvä syy kuulua ratsastusseuraan:

- Saat kattavan LähiTapiolan tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa sekä matkoilla tallille.

- Saat Hippos-lehden jäsenetuna kahdeksan kertaa vuodessa.

- Voit suorittaa ratsastuksen hevostaito- ja ratsastusmerkkejä.

- Voit osallistua ratsastuskilpailuihin.

- Voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin ja toimia koulutuksen jälkeen tuomarina, ratamestarina, stewardina jne.

LISÄKSI HaR:n OMAT JÄSEN EDUT:

*VALMENNUSTUKI seuran järjestämiin ratsastusvalmennuksiin 

*-10% Miian tallin myymälän tuotteista

* Seura maksaa alueluvan sekä kansallisen luvan

* Joka vuotinen matka HIHSsiin

HAR:N JÄSENMAKSUT:

TÄYSJÄSEN 55 EUROA ( oikeus kaikkiin Srl:n etuihin)Hox, SRL nostanut hintoja!!

TÄYSJÄSEN JUNIORI 48 EUROA ( oikeus kaikkiin Srl:n etuihin)

PERHEJÄSEN(seniori) 25 PERHEJÄSEN (juniori) 23 e

KANNATUSJÄSEN 15 EUROA

 

*Seuratoiminnassa pääset kehittämään itseäsi. Seurat järjestävät jäsenilleen mm. kursseja, valmennuksia, luentoja, retkiä. Pääset mukaan aktiiviseen porukkaan. Ratsastusseurojen nuorisotoiminnassa ja heppakerhoissa on monia mahdollisuuksia toteuttaa itseä ja opiskella hevostaitoja. Ratsastusseurassa voit osallistua kilpailuihin kilpailijana, tekijän ja katsojana. Tapahtumien järjestmisessä on monella mahdollisuus osallistua ja onnistua. Yhdessä tekeminen on hauskaa!


Eri jäsenlajit

Suomen Ratsastajainliiton jäsenseuroilla on käytössä erilaisia jäsenlajeja. Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen. Seuroilla voi olla myös kannatusjäsen, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja. Esimerkiksi osallistuakseen seura- ja aluekilpailuihin ratsastajan tulee olla joko täys- tai perhejäsen.

Jäsenkortti

Jokainen Suomen Ratsastajainliiton jäsen saa oman jäsenkortin. Jäsenkortissa näkyvät merkkisuoritukset ja kilpailuluvat.

TERVETULOA MUKAAN ILOISEEN RATSASTUSEURAAMME HaRaan!!
 
Jäseneksi voit liittyä helposti täyttämällä alla olevat tiedot! Lopuksi paina LÄHETÄ!
 

Kiitos yhteydenotosta ja Tervetuloa mukaan! Jäsenlasku saapuu sinulle postitse. Jos et saa kuittausta parin päivän sisällä, lähetä uusi viesti.
Oops. An error occurred.
Click here to try again.