Haapaveden ratsastajat ry

Click here to edit subtitle

HaR:n hallitus

esittäytyy

Mirka Ollila

 

Puheenjohtaja

 

Ollut aktiivinen hevosten parissa jo vuosia, omistaa monta ponia joista yksi, Rummy Juri, kilpailee Mirkan vanhimman tyttären (12.v)  kanssa aluetasolla. Mirkalla on viisi lasta joista kolme harrastaa ratsastusta aktiivisesti, ja varmasti perheen pienimmätkin lajiin mukaan tulee, kun ikää tulee lisää.

 

Myös Mirka itse ratsastaa säännöllisesti Miian tallin tunneilla.

 

Mirkalla on  paljon kokemusta kisojen järjestämisestä ym, ja yleensä löydät kisapaikalta Mirkan kuuluttajan tehtävistä.

 

Mitä ikinä sinulla onkaan kysyttävää seuran toiminnasta niin repäise vain Mirkaa hihasta ja varmasti saat vastauksen asiaasi.         [email protected]

 

 

Piritta Maarala

 

Hallituksen jäsen. Vuosien kokemus alalta niin ratsastukseopettajana, tallin pitäjänä ja seuratoiminnassa mukana olleena. Tietoa ja taitoa paljon.

 

Suosittu opettaja joka pitää myös valmennuksia. Haluaa auttaa ratsastajia kehittymään niin junioreita kuin senioreitakin.

[email protected]

 

 

Sari Vilponen

 

Jäsensihteeri

 

 Suomenhevostamma, Tehin Tyyne ja Sari treenaavat niin koulua, esteitä kuin maastoesteitä. Ratsukko on aloittanut aluetasolla kilpailemisen 2013.

 

 

Kotona Sarilla on kolme lasta, joista Eena 8.v harrastaa aktiivisesti Miian tallilla.

 

Hallituksessa Sari hoitaa yhdessä Tarjan kanssa jäsenasiat.

 

Voit kysyä lisää mieltä askarruttavia asioita Sarilta email:

 

[email protected]

 

 

Tarja Meriläinen

 

Rahastonhoitaja

 

Tarja edustaa ehdottomasti niitä jotka voivat lasten ja työn ohella harrastaa ratsastusta vaikka ei kilpaileminen olisikaan tavoitteena. Tarjalla on oma eläkeläisruuna kotonaan, mutta lisäksi Tarja käy vakituisesti Miian tallilla tunneilla.

 

Ihana, ystävällinen Tarja joka nauttii hevosten kanssa harrastamisesta.


[email protected]

Antti Ollila

 

Hallituksen jäsen

 

Maatalousyrittäjä, puheenjohtajamme Mirkan aviomies joka käy myös tunneilla, Miian tallin ÄIJÄtunnilla. Taitava, rauhallinen ratsastaja.

 

Ehkä Antti aloittaa kisaamisen oman seuran edustajana jonain päivänä:)


[email protected]

 

 

Jari Vääräniemi

 

Hallituksen jäsen

 

Päätoimisessa työssään Jari on metallin ammattimies Haapaveden ammattiopistolla, mutta käy ratsastamassa ÄIJÄtunnilla, sekä intoutui 2013 käymään vaellusoppaan kurssin.

 

Rento ja puhelias kaveri, joka tykkää kaikista ihmisistä:) Hoitaa kisoihin kentän lanaukset, esteet, kouluaidat ym paikan päälle.

[email protected]

Jaana Oksa

 

Varapuheenjohtaja

 

Suuren perheen äiti, aktiivinen ratsastaja  oman silmäteränsä PV- ruuna Viton kanssa. Perheen mies ja muutama tyttö käy myös tunneilla.

 

Iloinen, puhelias , kaikkien kaveri Jaana :)


[email protected]

Hallituksen ulkopuolelta aktiivit

Satu Maaninka

Rahastonhoitaja

 

Satu tyttärensä Emiliansa kanssa ovat aktiivisia harrastajia ja harrastavat omaksi iloksi eestin hevosellaan Amigolla ratsastusta.